Yang gojes gojes je

Monday, February 20, 2012

kesayanganku

Boring la time-time rehat cenggini...dah tak makan, nak tido pun takde feel..so..update blog jelah..layanzzzz ;)


this is my hero...amacam?cara yg betul naik beskal ye!



bukan kembar ye..bila jalan2 org suka pandang2 sebab ingat bebudak ni kembar, dah stroller utk kembar punya.sng sket mama n papa nak jalan, tak payah kejar salah sorang.


kusyuk je


mama n Zaraa..ish gemuknya saya bila pakai shirt camnih..gmbr ni last week, berat baru turun 3kg je.tak nampak pun kurus lagi..i want my old figure back!huhuhu :p


@papparich..zaraa with her favourite maggie celup.hehehe


2 comments:

  1. Yana, baju hang dengan tudung tu satu suit ka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa..takla...kebetulan aku ada inner warna sama cam baju aku beli tuh..hehehe..linda,aku nk cari geng g kelas belajar make up kat shah alam 31 mac.kelas sehari ni bljr basic to advance.yuran rm250..hang nak tak?mana tau nti boleh jadikan job buat side income ker..ada sijil sekali ni.:)

      Delete