Yang gojes gojes je

Tuesday, January 14, 2014

akhirnya..

Assalamualaikum

syoknya cuti.jumaat cuti lagi.byk betul cuti umum bln jan ni.aku ada cite psl future client yg nk amik insuran tp 5 kali nk jmpa dia cancel tu kan.sabtu ritu pon sama.hahaha..takpe....klu ade rezki ada la kan btol tak...dan cuti semalam akhirnya jumpa juga kami..kui3...payah naw nk jmpa dia.dan alhamdulillah terus closed putih (takaful) rm205 premium bulanan dia..dan lps polisi dia lulus nk amik utk ank sulung dan bongsunya pulak katanya...akak ni ada potensi kena drh tgi tu yg nk amik sgt medical card tu..klu dh kena susah nk lulus polisi.jadi semasa masih sht ni cpt2lah amik ye..tak rugi pun.ada saving, simpanan free klu pembayar mati/cacat/36 critical illnes utk ank smpi umr ank 25 thn.ini beza insuran yg byr murah puluh2 rgt cth rm50 je sbln dgn medical card takaful prubsn dan prudential kami.jd buat la pilihan bijak.jgn sbb murah kita amik tp tak cover full.klu mampu amik la yg lengkap dgn medical yg cover full,life insured dan ada saving.nk tau lanjut wassap aku 0173435895.hehe...hjg bln ni ada bukak booth kat bangi gateway 2 hari.hubby aku akn berada di sana.nti aku confirmkn tarikh tak igt plak hihi..blh la korang dtg kot nak consultation psl medical card takaful ni.alhamdulillah syukur sgt dpt bantu org ramai memiliki insuran ni.syukur juga perkembangan karier ini berjalan lancar.semoga semakin murah rezeki kami dlm membantu anda merancang masa depan.ewahhhh...hahaha
syukur..hampir achieve target utk januari 2014.tgh kejar ipad air free dgn angpow.sikit jek lagi ni.in shaa Allah....amin...
hubby aku tgh cari ejen nk rekrut dgn syarat serius dlm kerjaya ni fulltime/partime.siapa berminat wassap k..

No comments:

Post a Comment