Yang gojes gojes je

Sunday, September 18, 2011

28hb operation

Assalammulaikum..

Baru je sampai rumah ni...pagi tadi ke PPUKM,appointment dengan pakar tulang...dah agak dah,ayah mesti kena operate jugak.tulang bahu dia kalau tgk mcm ngeri je sebab terangkat ke atas.doktor tetapkan 28hb 8am ayah dah kena masuk wad,operate pulak keesokan harinya..semua kos untuk masukkan besi sahaja mencecah RM3000!!!cuba bayangkan kalau yg eksiden patah lagi teruk kan.tgk list2 skru mcm2 jenis nak masuk.ada y 2cm ada yg 3cm...hurrmmm ape2 jelah janji ayah sihat dan normal balik.doktor pun bagi ayah MC start hari ni sampai hari operation tu..so i boleh la kerja balik esok.minggu depan harus la amik cuti hari jumaat je kot.hubby ada so hubby boleh jaga anak2 sebab ibu nak jaga ayah kan..apa-apa pun harap semuanya berjalan dengan lancar.amin....

1 comment:

  1. sian ayah ko weh.. tapi takpa wei, nanti mesti sembuh..ko doa banyak2..

    ReplyDelete