Yang gojes gojes je

Thursday, June 14, 2012

Grill rumah

 
 grill pintu..senget la plak.hehe


 
 grill tingkap depan



 
grill bilik no 4 dgn toilet no 2..kat toilet pun kami tibai grill berbunga.padanlah mahal.lupa nak ckp pakai grill biasa takdak bunga.bole cut cost.huhu


 
dari dalam



 
senget gak.ahaks..grill tingkap bilik master


 
grill dalam toilet master bedroom.sapa lah nak tgk bunga2 tu kan.


 
grill bilik no 4 dari dalam


 
grill belah belakang...hamik berbunga sampai ke atas..kami btul2 tak ingat yg belah belakang pakai yg biasa garis melintang tu dah ler.takyah bunga..hahahaaha..yg bawah tu grill asal pemaju bagi,nanti kena cat putih gak la..uolss...cantik tak?ahaks..


Lega...lepas tengok semalam hati berbunga riang sebab dapat apa yang aku nak...yg penting warna putih..kotor nanti hubby aku cakap dia tolong cucikan kakakakaaka..esok pkl 12 kitorng kena angkut kipas,lampu dgn bathromm hardware lak.orang nak datang pasang dah..defect masih belum repair..hampeh..pemaju ckp lagi seminggu.gggrrrr


Published with Blogger-droid v2.0.4

8 comments:

  1. comel dan agak cantik... bunga2 tu try la warnakan warna lain.. lagi comel.. :p

    ReplyDelete
  2. hana:cantik ek?mekasih :p

    ataicha:boleh jugak kan...nanti dah boring saya tukar warna bunga tu lak..amik warna merah ros kan..hehe...tq ;)

    ReplyDelete
  3. Leh tau x?berapa ek hbs utk gril ni...nak survay harga...

    ReplyDelete
  4. halu..bole dptkan no contractor tu?dia kat mana?

    ReplyDelete
  5. Zul ida, tak pasti dia boleh buat area mana.rumah sy kat semenyih.nama kontraktor ni eric no tel 0133889077

    ReplyDelete
  6. Cantik kak... Mmg nampak modern and simple tp ttp ada gaya.. :)

    ReplyDelete