Yang gojes gojes je

Wednesday, November 2, 2011

Nan tandoori yg lazat nyum nyum

Assalammualaikum


Tadi dinner kat luar, tetiba teringin nak makan roti nan dengan ayam tandori..malu nak cakap..1st time i makan roti nan together with ayam tandori..makan roti nan saja dulu-dulu pernahlah.

So we all g kedai mamak dekat rumah ni je.our favourite mamak jugak la.Ipan dengan Zara salu dpt lollipop free kalau pergi situ.Anak2 i ramai peminat.hahahaha.rezki dorang :)

Rezki i kot, punyalah sedap roti nan dengan ayam tandori tu.Ayam dia tu mmg sedap.selalu kita pergi kedai ayam tu dah get ready eh..yg ni time tu jugak baru dia masak dalam tempayan.Panas-paanas berair ayam tu.Rempah dia sgt la sedap...*menaip sambil menahan air liur drp meleleh :p

Kira puas hati la makan kat situ.Mcm nak repeat je lagi esok..heheheh....



ihsan gugle





2 comments:

  1. ko buat aku terkesima...tiba2 rasa teringin lol...

    ReplyDelete
  2. boleh je ko nak makan sebulan sekali.hahahah..tahan napsu oi!kakakakka

    ReplyDelete