Yang gojes gojes je

Wednesday, October 5, 2011

Happy Birthday in advance

Assalammualaikum


Esok 7 Oktober adalah ulang tahun kelahiran mr hubby yang ke 28 tahun...Masih muda kan...anak dah 2..hehehe...Thinking to celebrate dengan kek aje lah...hadiah in advance dah bagi dah.Malam ni plan nak g beli kek pastu balik umah tiup lilin reramai dgn gugurl dan irfan boy...mesti gugurl sibuk nak tiup lilin tuh,mcm kek bday mama bulan Mei lepas, dia dok tunggu depan kek nak tiup lilin tapi tunggu can je kitorang leka..kehkehkeh...

Lepas tu ingat nak masak special sikit lah..tapi lauk tak beli lak kat umah tu.. dah 2 hari berturut2 masak nasi goreng aje...hihihihih...ala janji masak kan?Yang penting air tangan isteri tu ayat cover line :p

Jadi dalam pale ni ingat nak masak spaghetti aje sebab barang-barang utk tu ada..harus balik umh kemas bersih2 cantik2 lepas tu bersepah balik si kecik berdua punya keje then start masak sebelum acara tiup lilin..ahaks

Tahun-tahun sebelum ni i mesti beli kad ucapan..Tahun ni rasanya takde kot..bagi pun org tu letak merata pastu kene koyak dgn kak long..huhuhu

Di kesempatan ini mama nak ucapkan hepy bday to u hepy bday to u kpd papa.Moga sentiasa bahagia of coz dan berjaya di dalam hidup dan kerjaya.Ce cuba jadi matang sket,umo pun dah tua.ahaks.

However mama ada something utk papa..nah amik


A birthday song to u dedicated by tikus yg papa bunuh itu hari.kehkehkeh

Mama tak beli kad so mama upload je kad kat internet.hihi


ni kek utk papa..mlm nti baru kita makan kek betul....hehe

-
-
-
-
-
-




2 comments:

  1. hahahahaa..kiut betoi tikuih yang dok menyanyi tuu..

    ReplyDelete
  2. tikus tu dah arwah kene bunuh dgn mizi.kejam sungguh.kakakakaak

    ReplyDelete