Yang gojes gojes je

Sunday, October 2, 2011

Result mana?

21 September ni dah naik semester baru.InsyaAllah kalau takde aral melintang semester terakhir..Tapi MUET blom amik lagi.camne bleh lupa?Kalau takde MUET tak bleh konvo sebab itu salah satu syarat untuk konvokesyen..kena buat reminder ni kalau idak lupa je mamanjang.susah kalau ada penyakit lupa ni.hehehe hehehe..

Nak daftar subjek dah ni,1st class pun nak masuk dah.Tapi mana result exam??selalunya dah keluar dah.Bila tanya pengarah uum last month dia kata ada certain subjek lec tak hbs mark paper lagi.bila sms lg baru2 ni tanya tak direply pulak msg kitorang..eeeeee nak kene bebel la En Amin ni taw!Orang dah tak sbr nk tgk result.takut sangkut la apa lagi.hehehe hehehe

Rasa semakin lega jugak la kalu dah hbs study ni..sebab tak tahan maaa..setahun 2 kali kene byr yuran..beribu riban tau!nak gak simpan sket duit epf tuh..saya kuarkan epf utk tampung yuran study :p

Hopefully tamat la sem ni tak mau sambung2 lagi dah..nak rehat kejap sebelom piki  nak sambung master atau tidak tu pun kalau ada duit dan perot tak memboyot.wah! :p



Thank you for reading this entry!!

2 comments:

  1. hang p register muet tu awai2.. hehehee... satgi kot last2 terlupa truih..

    ReplyDelete