Yang gojes gojes je

Sunday, October 2, 2011

Kursus hari cuti

Assalammualaikum..

Hari ni masuk keje setelah cuti selama 4 hari sampai cuti pun dah habis...wawawawa.Bulan ni ada kursus selama 3 hari kat Genting Highlands ok!Bestnya pegi tempat sejuk-sejuk ni kan..Tapi....tak best sebab dibuat pd hari cuti.Bertolak petang jumaat sampai ahad..Kenapa tak best kalau kursus weekend?

Pertama...cuti 2 hari tak dapat dimanfaatkan sepenuhnya.Nan hado la kau nak bangun lambat ye.
Kedua...Terpaksa tinggalkan anak2 dan suami padahal sepatutnya hari sabtu dan ahad adalah hari untuk keluarga bersantai
Ketiga...kesian kat suami kena jaga anak full time selama 3 hari!dlm hati padan muke heheheh


**Errmm kalau tak nak pargi buleh tak? :p


Thank you for readign this entry!

3 comments:

  1. Yana, takleh ganti ker cuti 2 hari tu..hehehehe... cuba hang tanya CC..

    ReplyDelete
  2. linda:mana bole.sesuka ja.hahahaha
    kak ghaifa nur:aah sejuk best kan :p

    ReplyDelete