Yang gojes gojes je

Tuesday, December 13, 2011

5 blog wanita pilihanku 2011

Assalammualaikum..jom join segmen Ben Ashaari.Senang je pilih 5 blog wanita yang anda suka baca dan tuliskan sebab kenapa anda suka blog tersebut.Saya pilih blog-blog baru dan tak banyak followers saja.Sebab kalau pilih blog yang dah famous dan banyak followers macam blog Abg Ben semua orang tau dah kan.heheheheh..

Sebab saya pilih?Anda terjah la blog tu sendiri dan nilaikan sendiri sebab pendapat kita tak sama kan? :)



5 blog wanita pilihanku 2011


http://qhaifanurin.blogspot.com/

http://bloganakrosli.blogspot.com/

http://cute-ninie.blogspot.com/

http://shinaz-nurashikin.blogspot.com/

http://ibuiklil.blogspot.com/


16 comments:

  1. Terima kasih. Sy dah follow. Selamat berkenalan.

    ReplyDelete
  2. singgah lagi dari segmen BA!
    have a nice day sis :)

    ReplyDelete
  3. thanks yana coz sudi pilih blog yanie...nk joint jugak la segmen nie, mcm best jer...hehehe...

    ReplyDelete
  4. wahh.. plihan blog best~!! :D jom terjah sni pula -->>

    http://mizznana11.blogspot.com/2011/12/5-blog-wanita-pilihan-ku-2011.html

    ReplyDelete
  5. dr segmen yang sme..done folow sini
    flow sy kay http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-wanita-pilihan-ku-2011.html

    ReplyDelete
  6. follower ke 70...selamat berkarya...nice blog

    ReplyDelete
  7. singah dr segmen abg ben..
    happy blogging ya..

    http://safiyahezora.blogspot.com/

    ReplyDelete