Yang gojes gojes je

Friday, December 23, 2011

Lunch tadi

Assalammualaikum


Tadi me,my opismate dengan mekjangok jenjalan makan kat luar..Yang sebenar-benarnya nak bawak si iera nih tunjuk kat dia rumah tukang urut yang selalu saya berurut tu.So nanti pandai-pandai dia ler nak pi.Lepas dah tunjuk sampai depan umh makcik tu terus siap reverse kete kat situ lagi (over kan) saya bawak la dua-dua ni round2 area rumah saya jap.ingat nak bawak dorang dtg rumah tapi kunci umah dekat hubby lak.hehehe.

Kitorang lunch dekat McDonalds, makan prosperity burger sampai muncit perut dah ni telan banyak air gas.kekekeek..mekasih kat mekjangok sebab bayarkan dulu.Hari ni hubby bagi nafkah seploh hinggit je sebab ingat tak keluar mana-mana.Isnin kawe ganti ye!





esok,lusa dengan isnin korang cuti kan?sonoknyer la kan..jeles..saya tak cuti pun.kena datang opis jugak settlekan key in tnt ni sebelum pkl 12 malam hari selasa.ni baru lak sampai lagi.tak boleh la jugak settlekan esok.ahad kena dtg jugak.mencik!



thanks baca!

1 comment:

  1. hehehehe..den coti..jgn jelezz..bekerja untuk negara yer..hahaha

    ReplyDelete