Yang gojes gojes je

Sunday, October 7, 2012

nilai 3

hari sabtu lepas linda balik dari rumah aku, aku pi nilai 3..dekat je dgn umah.hajatnya nak beli frame ayat quran, seperti gambarajah di atas.hihihi..susah wooo nak jumpa kaler hitam cenggini..tu pun masuk kedai ke 4 je aku dah malas nak tawaf satu nilai.cuaca pulak panas tak ingat.lagi lah malas..so dpt la gak yg aku nak..act nak yg kat luar tu kaca tapi mahal la kalau mcm tuh..yg ni pun kira ok la..simple je..murah gila kedai ni..bagi harga cincai boncai.set kat atas ni dia bagi rm60.kedai lain lagi mahal.pastu aku beli frame bismillah untuk letak kat luar rumah atas pintu..yg tu dia bg rm10.murah kan.hehehe..pastu aku tak perasan cermin retak belah tepi.padan muka.sebab tu murah..lantaklah.tak nampak pun sebab gantung kat atas pintu..

 
dan tempat letak kunci..rm15 kat kedai yg jual kraftangan dari sarawak..ni huby yg masuk kedai beli..sebelum ni kunci letak dlm bookcase je bersepah..ni aku gantungkan kat belakang pintu.dah balik baru ingat lupa nak cari nombor rumah yg cantik2 designnya..nak lekat kat tembok pagar depan umah ler...ok bulan depan la pulak beli...

1 comment:

  1. ayat quran tu sebijik mcm umah aku, tapi umah aku kaler kuning itam

    ReplyDelete