Yang gojes gojes je

Monday, April 23, 2012

Esok gaji

Assalammualaikum w.b.t


Esok gaji yeay!semua pakat tak sabar sebab dapat tunggakan dan kenaikan gaji baru kan..Alhamdulillah..jgn lupa ucapkan terima kasih kepada kerajaan!Walaupun anda penyokong parti PKR yg sering menghentam UMNO, ucapkanlah juga terima kasih sebab anda pun merasa gak duit kerajaan bagi walaupun mulut prang pung prang pung dok mengutuk BN dan UMNO.opppsss!talking from real situation i have seen ye..hihihihi..tak kisahlah, tapi jangan lupa panjatkan kesyukuran atas rezeki yang Allah kurniakan..jangan tahu merungut saja.tu tak bersyukur namanya ;p

Errrmm dah lama tak beli handbeg baru ni...tetibe!hahahah!


terbaru aku beli ialah pada bulan 3 tahun lepas yer!aku bukanlah suka shopping handbeg sangat.ada 2,3 pun dah memadai kot.time bujang dulu lain la.sembonia kat atas ni jek aku mampu, coach, LV even guess bagai tuh sorry la aku tak mampu kot, almaklumlah ada anak kecik 2 org yg perlu diutamakan keperluannya..heheheh.. tak tau la kot mr hubby nak belikan kat isterinya nih kan.tehee

2 comments:

  1. last saya beli handbag 2 thn lepas masa kawen

    ReplyDelete
  2. iye ke dear??geng saya jugak ni, bukan jenis gila handbeg..hehe

    ReplyDelete